fredag 31 juli 2009

Fredag

Städar, städar och städar gör jag nu. Hatar att städa, de finns iget roligt med det. Varför är man tvungen att städa när det kommer folk hem till sig.. De är det som är jobbigt med kalas. aja, iaf så kommer kusinerna och nåra kompisar till pappa hit idag för att fira Lucas. Jag hade ju köpt en jätte bra present som nu Lucas redan vet vad det är. Men han får nöja sig med den ändå, jag kommer inte köpa något mer.

Nu ska jag fortsätt att städa mitt rum och garderoben.

xox0 /j

torsdag 30 juli 2009

:(

du är inte samma person längre,
jag vill att de ska vara som förut.

Torsdag

Idag är det 2 dagar kvar till Lucas fyller 6 år och de är 2 dagar kvar till jag åker till Karlstad. De ska bli så skönt att komma bort ett tag. Vet inte hur länge jag stannar där, men hoppas de blir länge.

Idag har de inte hänt någonting. Är hur trött som helst, har varit de hela dagen. De hända jag har orkat gjort är att gå ut med hunden. wow, vad kul eller hur.

Jag är jätte arg nu också.. Skit ungen Tuva har berättat vad Lucas ska få i present Det som man blir argast över är att hon tror hon är så cool och att hon är bäst, bara för hon ska börja 1:an. det blir inga presenter till henne när hon fyller år, HA-HA!

Dagens låt: Sean Kingston - replay

tisdag 28 juli 2009

Gothia

Har inte skrivit så mycket på bloggen den senaste tiden, men nu kommer de bli bättre. Iaf så har ja inte berättat om dom senate veckorna. Har inte hänt något speciellt. Va till gothia en vecka med laget. Både roligt och tråkigt, fick inte spela några matcher men de får ja leva med till nästa år..

Under veckan så hände lite olika saker, som tex stan, lisseberg, fotboll och mer fotboll.
Sen på lördagen skulle vi åka hem, ja åkte med mitt lag hem för ja skulle till småland med mamma och hela familjen. Iaf så blev jag väldigt sjuk och mådde verkligen jätte dåligt. Så jag gick till doktorn och kolla vad de kunde vara efersom svininfluensan hade kommit och så.. Men iaf så kom jag dit och doktorn sa att de troligen var svin influensan jag hade. Ingen läkare ville träffa mig eller nåt, kände mig som a vet inte vad haha. Åkte hem till slut, hem till v-ås sen blev ja frisk igen. Så jag dog inte som dom flesta trodde man gjorde när man hade svin influesan :) men nu i efter hand så tror ja och mamma att ja hade vanlig influensa men vem vet.
Men kul liksom, vilken rolig sommar man har haft. Fick operera mig och inte bada eller sola på 2 veckor efter operationen. Sen blir allt okej och ja får börja var i solen men då blir man sjuk på gothia och får vara isolerad i sitt rum i en vecka (y)
Har tagit lite bilder så tänkte lägga upp dom :)


puss / j

fredag 24 juli 2009

Fredag

Förlåt att ja inte har skrivit på länge. De är på grund att ja inte haft tid och att ja har varit borta. Ja som ni ser ja jag gjort om blogen. Hoppas de blev bra.
Idag så orkar jag inte skriva så mycket, ska snart bort. Så tänkt läga upp bilder från gothia ist.
Det blir inte så mycket bilder, men nåra är alltid bra.

torsdag 9 juli 2009

Torsdag

Hejsvejs!
Hm, tänkte inte säga så mycket nu. Bara lite om dagen. Iaf så åkte ja till doktorn typ halv 10. Var där för att ta bort stygnen., och det gjorde ju verkligen inte ont nejnej.. Har ett ganska fult sår nu, bilder kommer sen. Efter doktorn så åt ja mat på jensen's, sen åkte ja hem. Vid 5 skjusa pappa mig till stan för att jag skulle möta upp Catte på sf. Vi såg, män som hatar kvinnor. Tyckte den var bra fast lite äcklig. Men tycker det är en film alla måste se. Just nu sitter ja och lyssnar på musik och skriver och är riktigt trött.

Dagens låt: Magnus uggla - 1:gången

Inte långt kvar nu till gothia!
Pusshej/ j

Onsdag

vart tog den varma värmen vägen? och den stora solen?

aja, nu är det regn regn regn och blixtrar å dunder..

Kusin kom hem till mig, åkte till erikslund och kolla efter nån hylla moa behövde. Letade även efter en ny plattång, men hitta igen. 20.00 åkte ja till stan och träffa nikkan. vi gick på bio, Drag me to hell. Asså fan var ja va nära att spy.. usch
Se inte filmen om du är känslig mot äckliga kärringar med olika ögon och tandlös som dräglar i ens mun.
Imrn så ska ja till sjuksköterskan för att ta bort styngnen från knät, kanske träffar nikkan sen. Vi får se!

Dagens låt: Delta Goodrem - Lost without you
Pusshej/ j


tisdag 7 juli 2009

juste

Juste på torsdag tar jag bort stygnen från knät. Jag vill inte se hur de ser ut, asså kommer ha 3 fula märken som jag kom mer irritera mig på, har redan massor med saker som redan irriterar mig..

Tisdag

Har väldigt tråkigt.
Puss på att jag och bästa tjejerna ska till gothia på söndag!
Längtar som fan, även fast ja inte får spela.. men det blir nog kul ändå :)

Kolla på MJ's minnes stund nyss,
Imorron kommer kusin och faster. Får se vad jag och moa hittar på då :)

Dagens låt: Akon-Freedom

saknar dig
Pusshej/ j

torsdag 2 juli 2009

Torsdag.

Hm, inget speciell dag. Eller lite kanske.
Men har solat hela dagen och varit hos sjukgymnasten. I typ 2 timmar har hasse och bella letat efter bellas cykel, den har tydligen blivit snodd under dagen, när vi har varit hemma!
Iaf så har dom kommit hem nu och nu ska mamma och hasse gå ut och ät. För det är deras förlovnings dag idag, så jag och carro ska passa wilma.
Eftersom jag inte kan göra så mkt så fick ja och carro sims 3 spelet :)

nu ska ja äta
pusshej/ j

onsdag 1 juli 2009

Kan bara säga:

AJJJ!
nu har jag ganska ont i benet, så jag vet inte vad jag ska göra. Kan inte gå, kan inte sitta, kan inte ligga, kan inte stå. Så vad fan ska jag göra!?
Och kolla på mitt knä, det är förstört..
Dagens låt: Michael Jackson - We're The World
R.i.p Michael

1 vecka

Vet att det var länge sen jag skrev nu, men har inte orkat och så har jag inte kunnat sitta vid datan. Det är väldigt jobbigt att ha ett ny opererat ben som gör att ja inte kan gå. Menmen, i torsdags så opererade jag mig. Allt gick bra sa doktorn, men jag trodde jag hade förlorat mitt ben när jag vakna. För det gjorde så jävla ont, det går inte att beskriva hur ont det gjorde. Samma dag som jag kom till sjukhuset så fick jag åka hem fast nåra timmar senare. När ja kom hem så va jag ganska trött, men jag kunde inte vila så länge. För mamma fyllde år denhär dagen. Så vi skulle fixa tårta och sen äta den, för bella johan elin och lissbet kom. Sen så ville jag åka till stan och kolla på rixfm, men nejnej.. Fick tråka hemma med familjen.

Fredagen kom och jag satt hemma hela dagen och kolla på tv. Kunde knappt gå ut, för det var så himla varmt ute. Men tur att man har en källare som är kall. Åkte även hem till pappa på kvällen.

I lördags åkte jag pappa catte tuva lucas o melina till skultuna badet. Åh va kul för mig som inte får bada, yes! Iag så sola ja i 6 timmar och fick värdens fulate rand efter bandaget jag har runt knät :) jag blev iaf brun så jag ska inte klaga. Jag träffade nikki också, hon jobbar u kiosken. haha tycker synd om henne för jag kom i bikini och shorts och hon måste ha långa byxor och tröjor!
Hihi, fast tycker lite synd om henne också<3 Träffade även henne på kvällen också.

Isöndags var jag och sola hos ett par kompisar till familjen. Det var väl trevligt, fast nu fick jag större rand än vad jag hade från lördagen. Åkte hem till mamma på kvällen.

Måndag-Tisdag har jag också bara varit hemma och inte gjort något. Har fortfarande ont, så det finns inte så mycket att göra.

Onsdag, ah nu gör jag ingenting förutom att jag skriver på bloggen. Har blivit mycket bättre i knät. Var ganska svullen i knät och hela benet för nån dag sen men nu har det gått över. Så nu ser jag lite mer normal ut, aja om ja inte har den fula strumpan jag måste ha på mig..
Men det är ju kul att jag har sett lite konstig ut i 1 vecka nu. Men snart får jag gå utan kryckor och i morron är det 1 vecka kvar till dom tar bort stygnen och 1 vecka kvar till jag får bada igen:D

Idag fick jag veta att jag har dåligt med b-vitaminer också. Så jag måste äta tabletter för det. Det känns som att ja äter tabletter hela tiden. Men kolla, jag äter laktos piller, b-vitamin piller, värk piller för knät, äter typ alvedon hela tiden för att det är så varmt att sitta i solen..

Men nu ska jag upp och röra på mig, måste göra min träning nu och sen ska ja kanske i apoteket.
pusshej/ j