tisdag 21 april 2009

Tisdag

wow idag var det faktiskt en bra dag! Hände inte så mycket, men dagen var bra. Haha har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag. Det är så att jag, ekis, beck, nikki o issa har gjort en film som handlar om hinduismen. Vi skulle ha den till ett so arbete i skolan. Den filmen kommer ingen att fås e någon gång! ja har inte skämt ut mig så mycket på länge.

Iaf jag blev glad eftersom vi fick MVG! på den, hihi typ mitt första mvg.
Sen hade jag svenska nationella, hoppas jag fick bra på det. Det kändes iaf att det gick bra.
Sen idag såg jag sötnosen igen hihi, och sen har jag insätt att jag saknar någon som jag absolut inte ska sakna! de är riktigt jobbigt.. men det blir nog bättre. hoppas jag <3
Har ingen träning idag, så tänkte sitta hemma och plugga. puuushej

måndag 20 april 2009

Måndag


Ny dag då, vaknade halv 6 i morse. Gick upp och satte på mig kläder sen fixa mig och sen äta en macka och sen gå till bussen. Kom till bussen, den gick 7.18 så jag kom till skolan typ 7.55 . Jag var ju inte lite trött, men iaf första lektionen var so och sen var det spanska ,sen engelska. haha damp lärare.. Men min dag blev bättre när idrotten var klar, för då fick ja se sötnosen hihi. Efter det så hade jag svenska och hemkunskap. Jag lovar, jag och erkis är bäst på att laga mat!



Senare idag har jag fotboll, de ska bli kul :)


söndag 19 april 2009

Söndag

Yes, ännu en tråkig dag som spenderades hemma. Man har ju så kul hela dagarna ute på landet. Men det är ju egentligen bra att jag inte gör något, för då är jag typ tvungen att göra läxor och det har jag gjort hela dagen idag. Jag är efter i skolan, har massa prov som jag inte har gjort och massa annat.

Jag åkte även hem till mamma, för det är mamma vecka nu.
Det har inte hänt något speciellt. Så har inget att säga.

Något som jag har gått och tänkt mycket på idag är att det är något som saknas. Någon som jag verkligen behöver är typ borta. Jag borde inte ha sagt allt, för jag behöver dig.
Jag saknar dig a.



lördag 18 april 2009

Lördag

Hejsan!

Idag har det varit en rolig och bra dag. Va i stockholm och kolla på innebandy finalerna i globen. Det som var bra var att bästaelin var där och att AIK vann :) hihi
Det var roligare en vad jag hade förväntat mig, så dagen blev bra. Åh samtidigt som jag var där så träffa jag även pontus. Roligt att träffa han igen, det var ett tag sen nu..
Men nu sitter jag här och tråkar. Ska kolla på film nu och dricka coola. pussssssss (k)


onsdag 15 april 2009

Onsdag

Eh Eh ,Nothing else I can say
Onsdag idag då och det första jag tänkte på i morse var att jag inte kommer få ta det lugnt idag. Jätte kul, Först så började man kl 8.10 i morse och sen slutar man kl 4, efter skolan skulle man åka till vega med nikkkkkkkkiiiiiii<3<3 det var de som var bra med dagen! Sen kl 5 kom Catte och hämta mig och då åkte vi och lämna Eva och sen skulle vi hämta min lilla älskling Melina. Kom hem vid kvart i 6!! och jag har samling precis då , så det var att direkt komma in och byta kläder sen åka till fotbolls träningen och springa sönder sig. Sen en kvart efter att min fotboll har slutat ska jag åka till min innebandy träning och ha fys, styrka, springa och spela! he-he..

Jag ska inte klaga, ska ju åka till malaga snart och sen kommer sommaren så.. jag behöver lite träning!

måndag 13 april 2009

Måndag

Ny dag och en extra tråkig dag. Vädret har varit sådär. Har varit ca 17 grader ute, så det har väl varit det ända bra med dagen. I alla fall så vaknade jag vid 9 tiden typ och gick upp och kolla tv. Sen har jag inte gjort något mer. Kul dag, skit kul! Gick ut med hunden i typ 30 minuter också, de var jobbigt för att det var så varmt.. Jag har klagat på allt idag, och kommer klaga mer sen för jag måste göra engelska uppsatsen och träna..


söndag 12 april 2009

Söndag

Vilken härlig dag det har varit! Sol hela dagen och det har varit super varmt. Det var ju nästan så att man kunde bada i poolen. Fast det gick ju inte eftersom den är smutsig och måste fixas.. Hoppas mamma fixar den så snart som möjligt så man kan ligga på en madrass i poolen, härligt! I alla fall så har jag fixat ihopp pengar till malaga genom att hjälpa mamma och hasse ute i trädgården. Fick klippa av massa pinnar och måla garaget. Inte så jobbigt faktiskt, jag får ju ändå pengar :)

Snart ska jag åka hem till pappa, så jag måste börja packa kläder och skol grejer. När jag kommer hem dit ska vi grilla! mums


lördag 11 april 2009

Fredag & Lördag

Fredag.
Hade ingen tid igår för att skriva ett inlägg men jag gör det nu. Var hos kusinerna hela dagen för att äta påsk middag. Jag tycker att dagen har varit jätte kul. Carro jag och moa gick ute ett tag. Först gick vi till affären och köpte dricka. Sen gick vi runt och prata ganska länge. Trevligt trevligt! Senare så gick vi hem till moa och satt vid datan och kolla på the hills. Det är det jag gör varje dag typ mellan 5 och 6, asså kollar på the hills.

Hoppas alla hade en trevlig långfredag :)


Lördag.
Yes, äntligen så är det en härlig dag på lovet. Varmt och skönt har det varit. Så har varit ute i solen hela dagen. Hoppas det blir fint hela helgen så man kan bli lite brun :) Iaf så har jag och wilma hoppat studsmatta tills kl blev 3 för då kom isabelle, johan och hasses mamma hem till oss för att ät påsk mat. Påsk maten är inte så jätte god , men man klarar sig.
Sen efter vi hade ätit mar skulle vi leta efter påsk ägg som "påsk haren" hade gömt. m.. de var ju kul, men wilma tyckte det var super kul och sprang och letade överallt. Tillslut hitta jag mitt ägg och då blev det lite roligare eftersom jag fick godisss!
Nu ska jag gå ut.


torsdag 9 april 2009

Torsdag

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, förutom att jag fick gå upp kl 6.30 för att jag skulle till lasarettet och ta blodprov. Jag ska kolla om jag har dåligt med b12 i mig, brist på b-vitaminer. Läskigt iaf, för dom sa att man tappar orken och a. Men så jag hoppas att jag inte har brist på b-vitaminer, för jag orkar inte äta massa piller varje dag.

När jag kom hem från lasarettet så somnade jag, ovanligt.. vaknade typ runt 1 för att telefonen ringde. Så under hela denhär dagen har jag varit hemma och kollat på tv. Det var ganska skönt eftersom jag har varit trött hela dagen. Men sen vid 4 kom bella och johan och hälsade på. Dom kom hem från tahiland igår så det var kul att träffa dom.

Nu gör jag ingenting, väntar bara på att carro ska komma hem så man kanske kan hitta på något med henne. Fast först ska jag äta mat, vet inte vad det blir men det luktar gott ;)

onsdag 8 april 2009




SM GULD! ÄLSKAR FÄRJESTAD MEST!
Färjestad är verkligen bästa av allt och alla!
Ingen slår dom, ingen.
Färjestad i mitt hjärt <3

Onsdag

Idag har det inte hänt något speciellt. Har bara varit hemma och kollat på tv hela dagen. Måste nog hitta på nåt, vill inte spendera hela lovet hemma.

Iaf så ska jag på träning ikväll, dubbel träning!Jag ska först spela fotboll och sen direkt efter ska jag till st.illian och spela innebandy. Hoppas jag kommer orka. För om alla ska vara nöjda så måste jag göra såhär. Jag tänker för lite på mig själv..

Om jag började tänka mer på mig själv så hade jag vetat vad jag velat göra med mitt liv. Just nu vet jag ingenting. Fast nu så ska innebandyn sluta och då blir det bara fotboll i sommar. Det kanske kan få mig att veta vad jag vill göra.

Kl är nu 15.25 och nu måste jag göra något!



tisdag 7 april 2009

Tisdag

nu har lovet börja och man börja känna känslan av våren. för mig så börja lovet förra måndagen. va i skolan men sen när jag kom hem så kände jag mig riktigt dålig. bestämmde att jag skulle vara hem på tisdagen. och hemma var jag ända till fredag, åh sen blev det lov. jag gnäller inte på att jag fick vara hemma, för det skönt att få nåra dagar extra ledigt.

Tisdag.
Idag va de är skön dag, varit ut i solen och hjälpt mamma att fixa med blommorna. Vi va till plantagen och köpte jord och blommor. Mamma fixa blommorna medans jag och wilma åt glass.

I morron måste jag nog hitta på något. kan inte bara sitta hemma och spendera lovet. Så vi får se i morron vad som kommer att hända!