söndag 31 maj 2009

helgen

Vilken underbar helgen det har varit. Verkligen bästa vädret också! Klar blå himmel och bara massa sol. Så ni förstår vad jag har gjort då :) har faktiskt blivit lite brun tycker jag.

Min helg har sett ut såhär: Parkeringsvakt på marknaden med Johanna, stan, hem till ilse och Magnus, sola, bada, marknaden med Elin, äta, mera sola och bada, marknaden igen, hem till mamma och bada, skriva uppsatser.
Visst har jag haft en trevlig vecka. Jag tycker iaf det, bara jag får lite sol så blir allt toppen (y)


Just nu håller jag på med att skriver en uppsats om barn arbete. Det är verkligen hemskat att skriva om det. Jag sitter nästan och grinar. Asså man fattar inte egentligen hur jävla bra man har gemfört med dom barn som måste jobba hela dagarna. Vi måste börja tänka mer positivt tycker jag och inte klaga för alla små grejer som kommer upp hela tiden.

Har faktiskt tänkt mycket på att jag kanske vill börja jobba med att hjälpa andra barn som har det svårt. För jag kan inte tänka mig barn som är mella 1-15 sitter själva i mörkret och inte vet vart dom ska ta vägen. Jag vill hjälpa dom.

iallafall så är det ju mammornas dag idag. Vi firade det med att vi åt tårta, riktigt mumsigt.
Vill bara säga att jag älskar min mamma mer en allt även fast det inte märks ibland. Jag tänker ändra på det, de är inte värt att bråka med henne. Hon ger så mycket till mig och jag är tacksam över att jag har en som min mamma.

pusshej
/ J


tisdag 26 maj 2009

Tisddddaaaaag.

Inte hänt så mkt today. Hade 3 lektioner sen åkte ja hem. haha mina idrotts lärare är cp så alla vet. Ofta man sänker ens betyg bara för man har ett korsband som är av och ja kan inte springa. Så fega att sänka mitt vg till g...
Lite glad blev ja väl när ja fick vg på mitt kemi prov, tycker de går bra för mig nu :) hoppas bara inte att jag måste gör g provet i matte för att behålla mitt g. aja får se vad som händer.

Nu ska jag till råby ip och kolla när vi spelar match. Fan tjejer idag måste vi vinna!<3

måndag 25 maj 2009

en till sak bara, jag ska blir bättre på att skriva på bloggen :)

Måndag

hejsan!

idag är det måndag och det är en ny vecka. Den jobbigaste veckan på länge. ja har 5 prov jag måste göra och en innlämning på so.n . Så jag är ganska upptagen hela veckan. Känns typ lite meningslöst att plugga nu, för jag vet att ja redan kommer komma in på den skolan jag vill börja på. men men, nu ska jag ju få pengar för varje höjt betyg jag får, så jag måste plugga!

Men tänker iaf lite på lördagen också, de gör så jag kommer på bättre tankar :)
jag och nikki ska faktiskt till STOCKHOLM då!!!!!!
Längtar väldigt mkt!

Idag så va jag hos sjukgymnasten och gjorde lite övningar. Alla ska bara veta att jag tränar väldigt mkt nu för jag vill inte sluta spela fotboll och innebandy. Så ni ska veta att jag kommer tillbaka, nångång.. kanske om 1 år eller så.. men aja ja kommer iaf tillbaka och det är huvudsaken :)

Nu ska jag gå ut med hunden och sen skriva uppsatsen lite och sen läsa igenom kemi häftet. Jag ska fan få vg i morron på de! då blir det 100 kr extra i avslutnings pengar hihi.

ciao/
josse

fredag 22 maj 2009

Tråkig fredag.

Inte så kul fredag som jag hade hoppats på. Jag som trodde de skulle hända något kul idag. Men nej, ist så vakna jag med värst förkyldningen och massa ont i huvet. Samtidigt som jag vakna av min irriterade väcka klocka, kollade jag ut genom fönstret och såg en grå himmel, oj va kul!

mh, men min dag blev inte så händelse rik. Det som hände va väll att jag åh mamma åkte till magnet röntgen kl halv 8 i morse! sen kom jag hem, alla sov och jag kolla tv. Sen vakna wilma och jag gick in till henne och kollade på en annan film. Sen minns jag inte mer, för jag somna :p vaka typ kvart över 12 eller nåt. Sen städa jag mitt rum, och jag är fortfarande inte klar. Klockan är nu 22.28 .I morron ska jag gör lite lläxor om ja orkar, sen åka ner på stan om ja nu orkar det också..
pussokram
/ J


onsdag 20 maj 2009

yes nu är de en lång helg, ledig både torsdag och fredag!
är ganska glad idag faktiskt, vet inte varför. men glad eh ja :)

Mormor är hemma hos oss ett tag nu, så jag kommer hitta på något med henne nåndag. Ta med henne ner på stan och då kanske man får nåt (a), men aja, idag har det inte hänt så jätte mycket. Eller jo vi hade nationella och när vi fick tillbaka vårat gamla nationella så står det ett mvg på papret, haha ja trodde typ att jag hade fått fel papper eller nåt.

Men i morron så händer det inte så mkt , kanske ska ner till stan med beck

puusshej/'
josssssse

lördag 16 maj 2009

Idag är det den 16/5 och jag har nu missat 4 serie matcher. Man kan ju säga att jag har börjat tappat hoppet om att jag kommer få börja spela igen. Men det är ju mitt egna fel att ja har gjort illa mig, så jag ska egentligen inte klaga. Men är så arg över att jag gjorde illa mig och att jag är seg på att förstå att det är ganska allvarligt :(, men jag vill ju inte förstå det heller..
Ska till läkaren på måndag och då får jag ett besked om vad som kommer hända, antingen operation eller träning. Hoppas på det bästa att det blir träning så jag kanske kommer få spela lite fotboll under hösten och sen så kan jag börja med innebandyn.

Kollade på min match idag mot bk30, det gick väl så där för oss. Det blev iaf 1-1 så det var faktiskt bra :D
Jag borde inte gå på mina matcher, de gör mig bara mer deprimerad över mitt cp knä..

Ska städa rummet nu och sen blir det väl melodifestivalen eller nåt.
Åh grattis till nikkkki och catte!

Pusssar
josse

fredag 15 maj 2009

hellu :)
Idag har det varit en speciell dag. För att idag va de en rosa dag och att det är nikkis sista dag som 15 åring!
Så jag, erkis/ullis, beck och issa skulle göra en härlig dag för henne.
Så dagen blev att först att alla var i skolan, sen hem till issa och ge nikki hennes första present. Sen skulle issa packa för hon skulle hem till sin pappa :( , sen hämta vi ungarna och sen till spicy. Haha öppna hennes 2 present och så fick hon ett väldigt fint kort!!ha ha, aja sen så åt vi tårta:)

Bilder kommer sen..

Pusshejj!

måndag 11 maj 2009

Måndag

Sorry om jag inte har skrivit på ett tag men har inte haft tid, eller jo lite kanske. Men har inte haft orken att skriva. Iaf så har jag inte gjort så jätte mkt under dom dagarna ja inte har skrivit.

Fast under 1 vecka så åkte jag till Spanien med skälby sharks och spela lite innebandy. Det var super härligt eftersom de var ca 30grader ibland. Så det man gjorde där var att sola bada och spela innebandy. En härlig vecka säger jag bara. Va ganska skönt att komma bort från alla besvär här hemma i västerås..

Haha jadu ja har ju varit med om bra och dåliga händelser i spanien. Det bra var fint väder, bra vänner och att elin var med. Det dåliga var ju att jag spelade bara 2 matcher. Jag vred till knät under den 3 matchen och sen kunde ja inte spela nå mer. Jag trodde ju förstås då att allt skulle bli bra och att jag skulle snart ut på fotbolls planen och spela fotboll hela sommaren, men nej då de skulle ändras. Så nu vet ja inte vad som kommer hända, blir det operation så kan inte jag spela matcher på 1 år och det skulle bli jävligt tråkigt!! Men aja får hoppas på det bästa att det inte blir nån operation och då kanske jag kan spela fotboll om nån månad igen, och det skulle var jävligt bra!

Men iaf så fick jag skartta så jag grina i spanien haha, jag fick åka moppe med en spansk kille. Och nu tror ni det är helt lungt med att åka moppe med en kille, men men nu var det ju en väldigt ful kille + att han hade batman klistermärken på moppen och att jag fick ha en pott hjälm! haha ja har ju väldigt mkt tur, hoppas inte många såg mig haha..
Tack för en underbar vecka!



Måndag:
Jag har märkt nu att jag inte är så morgonpigg, är faktiskt väldigt seg på morronen. Så jag har bestämmt att jag ska gå upp en kvart tidigare en vad jag brukar göra. Idag så har inget speciellt hänt. Har ingenting att skriva om, eller jo att ja tycker en speciell kille är finast(a)
Pusspuss