onsdag 24 juni 2009

Onsdag

Fan va nervös ja är, asså jag vet att det inte är farligt att operera sig. Men ändå!

Okej, men dagen började med att jag och pappa åkte och bada på löga med melina också. Det var soligt ett tag sen blev det monligt. Vem orkar vara kvar då?

Iaf så blev jag glad när elin och philip kom, då hade man någon att prata med haha. Åkte sen och hämta carro och sen åkte ja hem till mamma och bada med Wilma.

Men usch, sen va jag tvungen att duscha mig med nå konstigt medel som gör att håret är jätte konstigt. Är tvungen att ha det, för de har något med operationen att göra.
Iaf så är de typ 7 timmar kvar tills det är dags. får panik..
Hoppas inte ni får ert korsband av så ni måste göra samma sak som ja måste.

Dagens låt: Pink - Just like a pill

Puss /j

tisdag 23 juni 2009

Tisdag

Är det nån mer som tycker det är jobbigt att vara barnvakt. Har varit det sen 8 i morse! Pappa kommer hem vid halv 1, då ska ja till sjukgymnasten. Skönt att komma hemifrån ett tag. Efter träningen ska jag väl prata med elisabeth (sjukgymnasten), om mitt knä och så. Sen ska jag hem igen tror jag. Kanske ska ut med hunden eller nåt.Sen har mitt lag match idag, och det är sista serie matchen. Det är sjukt jobbigt om ingen har förståt det än, att jag får sitta och kolla på alla matcher. Jag får inte ens sparka på en boll och jag får inte göra det på ett tag till.. Åh, varför skulle det här hända mig. Fotbollen är en väldigt stor del av mig, så de är svårt att ser när alla andra har kul och spelar och då borde man ju förstå att jag blir arg på dom som klagar över att få spela. Medans jag sitter och tittar på och bara vill spela.. Men fan, de är bara 1 halv år typ lite mer kanske. Då är jag tillbaka och då är jag taggade mer än någonsin!

Snart har jag inte spelat fotboll på 2 månader..

01:54

Dagens låt: Natascha Bedingfield - Wild horses
http://www.youtube.com/watch?v=OWIVi_Oa4as

I feel these four walls closing in Face up against the glass. I'm looking out, mmm Is this my life. I'm wondering, It happened so fast. How do I turn this thing around. Is this the bed I chose to make. There's greener pastures I'm thinking about, mmm Wide open spaces far away ..

Helt klart dagens låt.v

?

du är inte den personen som du brukar vara.
du fanns alltid där när ja behövde dig, vart finns du nu?

måndag 22 juni 2009

Måndag

Sitter hemma och är barnvakt åt Melina. Jadu, det finns inte så mycket att göra när man har en syster på 1 år snart 2. Men iaf så gick jag ut med henne och Balder, åh det gick faktiskt bra. Det är inte alltid lätt att gå med en dryg lillasyster som hoppar i vagnen och sen har en hund som springer hela tiden. Nu så tittar Melina på film, haha hon set så rolig ut. Själv så lyssnar man på musik. Hoppas pappa köper en pool så man kan bada hemma. Nu har vi knappt nå gräs, men det kommer nog snart hoppas ja.

I morron så ska jag till sjukgymnasten och träna. Det ser ganska lätt ut när man gör alla övningar. Men det är sjukt jobbigt + att det göra skit ont i knät. Men men måste göra det..
Jag är sjukt nervös till på torsdag. Kommer ligga sövd i 1 timme när dom opererar knät. Tänk om allt blir fel och att jag aldrig kommer få spela fotboll eller innebandy. Då skulle jag inte göra nånting och inget eller ingen skulle få mig bli glad igen.

Men ska leka med lill-tjejen nu
puss /j

söndag 21 juni 2009

Söndag

Super fin dag, så jag och syrran cykla ner till stan. Eftersom det var en fin dag så skulle man egentiligen åka och bada eller nåt. Men nej, jag behövde nya örhängen och tröjor. Så det var ett måste att åka till stan. På stan åt vi mat också. Tyckte jag var duktig, jag cykla till stan och det är inte ofta man gör det. Det är bra för mitt knä att cykla, för nu är det bestämmt att jag inte ska operera mig. Det är väl skönt på ett sätt, men kommer jag att klara av alla press alla kommer sätta på mig. Vi får se.. Men för att vissa att jag är extra duktig så cykla jag hem till pappa också. Pappa bor ju lite utanför västerås, nästan vid dingtuna. Så det är en bit att cykla.
Idag har jag även kollat på en jätte bra film, kommer ej ihåg vad den hette men bra va den iaf.

Dagens låt: Sibel - Sorry

pusshej /j

lördag 20 juni 2009

Lördag

Äntligen så va de en solig dag. Har inte gjort så mycket, har bara tagit det lungt. Något jag verkilgen behövde. Fast jag gillar inte att inte göra nåt. Så idag trodde jag det var en valig dag så ja tänkte åka till stan eller nåt, men inget är ju öppet. I morron är det iallafall öppet så jag får åka till stan då.

Ska kanske fixa håret i morron också. Klippa det och sen slinga ljusa slingor tror jag. Fast har ingen aning än om vad jag vill ha. Men har hela kvällen att tänka på det :)
Dagens låt: Promoe - Svennebanan

Bästa 9a<3

fredag 19 juni 2009

Fredag 19/6

Ska väl börja med att skriva glad midsommar till er allihopa!
Jag hoppades på att få en liten bättre midsommar än vad jag har nu. För nu sitter jag vid datan och tråkar sönder. Hoppas något mirakel inträffar så att de blir en bra midsommar. Man ska ju aldrig sluta hoppas på att något bra händer.

dagens låt: Discocrew - Här kommer rebecca
puss /j

torsdag 18 juni 2009

Vad ska jag göra?

Jag har bestämt att jag måste göra något med mitt hår. Jag har ingen aning om vad jag vill, ska ja klippa kort eller ska det vara långt? Ska jag färga brunare eller ljusare eller slingor?

Det är så svårt att vet vad man passar i. Om ni vet någon frisyr som skulle passa på mig, så säg gärna till!
puss /j

Torsdag 18/6

nu var det 1 vecka sen lovet börjar och det känns som det inte ens har börjat. Fast om början är dålig, måste det betyda att det kommer bli bättre? vi får hoppas på det.
Just nu har jag jätte tråkigt, vet inte vad jag ska göra och det finns inget att göra. Fast orkar inte göra något heller.

Jag har iaf fått höra att jag kanske inte kommer få operera mitt knä. Istället så ska jag träna upp det och se om jag klarar av att spela utan ett korsband. Så nu ska jag träna i ungefär ett halv år och sen får jag kanske börja spela matcher. Men om mitt knä inte klarar av det, så blir det operation eller så får jag sluta med idrotten. Om jag blir tvungen att sluta så kommer jag inte bli samma person som ja är nu, det kan ja redan säga nu för jag vet att det.
Jag hoppas på det bästa, om det inte blir det bästa får jag hoppas på nåt annat.

Dagens låt: Alesha Dixon - Breathe slow

pusss /j

fredag 12 juni 2009

9a

Varför försvinner allt bra. När man väl tycker det är som bäst, så försvinner allt. Skolavsluningar är nåt som jag verkligen inte gillar. Jag har fortfarande inte fattat direkt att jag aldrig kommer gå tillbaka till viksängsskolan och gå in i klassrummet och se min klass sitta där. Jag vill inte tro det :(

Men nångång måste livet gå vidare, nu måste man börja om på nytt. Börja ny skola, får andra kompisar. Men vilken klass man än börjar i så kommer ingen att slå viksängsskolan 9a, ingen! Jag kommer aldrig glömma alla roliga minnen med er.Även om ja får minnes fel eller nåt så lovar jag att vår tid tilllsammans kommer inte att försvinna, för det sitter så starkt i mig. Jag kommer verkligen sakna er :'( Hoppas ni får det bra och hoppas vi träffas igen<3
Jag kommer ihåg när jag började 6an, alla började prata redan då om vilken skola man skulle börja i. Jag hade bestämmt mig för att gå på nybygge som flera andra i min klass skulle börja. Men efter en lång tid när alla papper skulle in om vilken skola man ville gå, så fick jag nån känsla om att jag ville gå en egen väg. Inte följa alla andras. Så jag bestämmde mig för att börja på viksäng.
Tiden gick och man fick hem pappren om skol val. Jag var jätte nervös, men ja öppna och såg att jag kom in på viksäng. Jag blev jätte glad, tills jag såg vilken klass ja skulle börja i. Jag skulle inte känna nån. Jag visste vilka erika, becka, hanna, nattis och lina var, hade spelat fotboll mot dom. Så då började jag bli lite nervös och jag började ångra att jag valde viksäng.
Efter ett tag så skulle vi på en första träff med klassen. Jag var hur nervös som helst. JAg hade klumpar i magen och ville bara där ifrån.
När jag kom in i klassrummet så sa dom att jag skulle sitta längst upp eftersom ja va längst uppe på klass listan. Sen så kom en liten kille och satte sig brevid mig, a de var ju benny. Jag orkade inte bry mig och ja försvann i min lilla värld. Senare så skulle vi gå, jag sprang nästan till bilen och ville bara hem. Jag tyckte det var de hemskaste som att hänt mig!
Sommaren gick och nu var det dags för första skoladagen, jag va ännu nervösare nu än första gången vi träffades. Jag satt och lyssna när bodil och poppe prata, men efter ett tag så blev det lunch. Visste inte vad jag skulle göra, skulle jag sitta själv och äta? jag fick lite panik och bestämmde mig för att inte äta. Fast när jag skulle sätta mig ner så kom en tjej fram till mig. Det var elin som gick i min nya klass. Hon fråga om jag ville äta med hon och hennes kompisar. Jag blev lite mindre nervös och földe henne till hennes kompisar. Hennes vänner var nikki, issa och livia. Jag stod och tänkte på om jag någonsin kommer bli vän med dom, jag chansa på aldrig.
Men när jag tänkte på att ja inte skulle bli vän med dom, så var det egentligen en början på något nytt. Jag skulle få börja på nytt, ingen visste vem jag var.
Efter nån månad så började jag vara med alla dom och även hanna, lina och nattis. Vi hade verkligen jätte kul och jag hade aldrig mått så bra som jag gjorde då. Sen mot slutet av 7an så började vi prata lite med beck och erika, eller jag prata inte så mycket med dom. Jag är ju lite blyg av mig.
Sen kom 8an och allt blev bara bättre och bättre. Men sen kom vintern och hanna, nattis och lina tyckte inte om skolan och dom betsämmde sig för att sluta. Dom var dom närmaste vännerna jag hade då, jag började bli orlig om vad som skulle hända nu. JAg kanske och skulle sluta? Men de ville inte dom andra , så jag beslöt att jag skulle kunna klara av resten på skolan. Efter dom sluta så var det lite sorgligt, jag blev lite annorlunda och ja saknade dom bara mer för vaje dag. Fast efter nån månad så började ja bli jätte bra kompis med livia, nikki, issa och elin.
Men sen sluta livia och elin bytte klass. jag misste 2 andra vänner till, eller misste och misste jag pratar fortfarande med dom, men dom fanns inte med mig i skolan :(
Så nu var det bara ja, issa och nikki. Men jag tyckte det var bra för dom har varit med mig i alla 3 åren och jag tackar dom att dom finns vid min sida.
9an börja, då började vi vara med beck och erika och rebecca. Jag tyckte allt var toppen och allt blev bara bättre och bättre. Allt vi har varit med om har varit toppen och jag kommer aldrig glömma er. Ni ska veta att jag är så jävla glad att jag har er och jag kommer inte släppa er. Under 9an så blev hela klassen som ett andra hem förmig. Man ville alltid gå till skolan och träffa alla och man ville inte gå därifrån. Alla har varit bäst!

Ni har ändrat mitt liv och ni har hjälpt mig så mycket. Om ni inte hade varit där, vart skulle jag har varit då?

Jag älskar er, glöm inte det<3

tisdag 9 juni 2009

Tisdag

hellu,
Nu är de inte långt kvar tills sommarlovet. Undrar vad jag ska göra i sommar då, har inte planerat något direkt. Får se vad som händer. HAr inte nåt sommarjobb, så är ledig hela sommaren :)

Hade min sista lektion i dag på viksängsskolan. Tråkigt och roligt, :(. hade också viksängs challegne som vi såklart vann :D:D. Och gissa vem som fick ta upp ett äpple från en hink med vatten och sen efter det ta upp ett gelehallon från en hink med mjöl i?? jo, det var ju jag. Så nu har ja skämt ut mig, bjuder på det eftersom vi slutar snart.. Men riktigt äckligt var det när man fick mjöl och vatten i munnen, uuussssch! Gör aldrig om det igen.

Imorron är det middag med alla 9.or i skolan. Kommer nog bli toppen!'
pussshej /j

måndag 8 juni 2009

Måndag

Hyffsad dag faktiskt, hade bara 3 lektioner och sen skulle vi till löga och kolla på superstar. DEt var väl inte så jätte roligt, men man träffa folk och vädret var ju toppen! Sen fanns det saker som gjorde en på något mindre bra humör..

aja bryr mig inte :) Men sen tycker jag att ja har varit duktig. Jag gick från busshållplatsen hem till pappa, nu tänker ni att det är ju inte alls långt. Men det tar liksom 1 timme!

Nu är det bara 3 dagar kvar till skolavslutningen. Tycker att det ska bli hur skönt som helst att inte ha läxor och prov.Men klassen kommer bli det svåraste att lämna. 9a på viksängsskolan är en klass man aldrig kommer glömma. Alla dagar och alla år har varit riktigt bra, eller vissa dagar har den väl varit sämre. Men så är det ju alltid :)

Det är också så att det är bara 17 dagar kvar nu till jag ska operera mig. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. För det finns både bra och dåliga saker. Dom bra sakerna är att jag kommer operera mig fort, så jag behöver inte vänta till september för en operation. Sen kommer jag komma tillbaka till fotbollen eller innebandyn. Dom dåliga sakerna är att jag inte kommer få spela någon sport på 1 år och sen kommer det göra skit ont i mitt ben efter operationen och ja kommer missa gothia, mmmmmmmmmmmmh jätte kul...

Men nu ska ja kolla tv och sen städa rummet. Sen kanske jag somnar
pusshej /j

söndag 7 juni 2009

Söndag

Nu är jag äntligen klar med att ha köpt kläder och skor till avslutningen.
Nu slipper jag håll på att springa i affärer dagen innan allt är. Men iaf så har jag köpt en hög midje kjol till avslutnings middagen och så har jag en vit klänning till avslutningen på torsdag. Det ända som saknas nu är hur jag ska se ut, vet inte om jag sak ha lockigt hår eller vad ska man egentligen ha? ja, de får jag nog tänka på..

Kommer sakna klassen efter dom underbara åren som har varit. Man kan nog inte ha en sån bra klass. Kommer iaf grina när vi slutar och kommer inte vilja gå därifrån :(
Roligaste av allt var ju när vi åkte på hajken i torsdags, FAN va kul det var! Fast det var regn så var det ändå kul. Så nikki du missade något riktigt roligt!

onsdag 3 juni 2009

:O kolla bilden nikkkkkkii!! ahahhahhahahahahahahhahhahahahah..

Men nikki när du läser det här så ska du veta att du inte ska dissa din kille, du vet din (strulkille) :D

Onsdag

regn regn regn är det ända man ser på vädret. Kul, ja och klassen ska åka på hajk. Asså sista saken med klassen. Det måste var fint på torsdag till Fredag! annars kommer jag bli arg, och de gillar vi inte..

´
Idag så var det en vanliga skoldag sen var ja med nikki som vanligt :)
Hihi jag måste bara säga att jag får mvg i sljöd! :D