onsdag 30 september 2009

Vill ha ny mobil nu

hello,
Det jag vill just nu är att det ska bli trosdag (i morron) så jag kan åka ner till stan och köpa mig en ny mobil som kommer ut då. Blir galen för jag har väntat i typ 1 månad nu. Hoppas den är lika fin som den är på internet. Annars är det nån som inte blir glad..

Och i morron så är jag ledig igen. Hur skönt som helst, kommer vakna när jag nu vill vakna och behöver inte gå upp typ 7 som vissa andra haha. Men iaf så älskar jag lediga dagar från skolan som ni har märkt.

Idag så har det ionte varit någon speciell dag, har gymmat på morronen och sedan haft lite lektioner. Jag hade ju matte idag, och på den lektionen skulle vi få tillbaka våra prv som vi hade gjort. Åh va hur nervös som helst, fats det visade sig att jag inte hade behövt vara det. För jag fick G! Gjorde G-provet så det var det högsta jag kunde få. Men det som jag var mest stolt över vara att jag hade 2 fel bara (y)

Chiddy bang - Kids

tisdag 29 september 2009

Allt blir inte som man hoppats på.

usch va jobbigt det är att kolla igenom gamla bilder. Man kan se delar i sitt liv som är borta. Man kan se saker som har föendrat en under livet. Ja det är finns många roliga och mindre bra minnen på korten. Det finns bilder på mig och mi farmor, något som aldrig kommer hända igen. Jag ser mina föräldrar hålla om varandra, något som jag aldrig mer kommer få se. Jag ser mig och min syster vara hemma hos båda mina föräldrar, något som inte händer nu. Jag ser bilder på min mormor och min morfar i deras hus och dom håller i varandra medans carro och jag springer runt och leker, något jag aldrig mer kommer att uppleva. Jag ser mig själv springa mer ett stort leende på läpparna för att det är så roligt att spela fotboll, något som jag verkligen älsar fast jag akn inte göra det nu. Jag ser mig spela innebandy på jollycup, något som aldrig kommer att hända pogrund av knät.
Ja det är mycket jag ser som verkligen får mig att må sämst. Ibland önskar jag att allt ska vara bra och att jag fick bestämma hur jag ville ha det. Men mitt liv är långt bort från vad jag egentligen vill ha det..

Nu ser jag en bild som är på mig. Det är jag själv som tycker att livet är helt underbart. Det är den bilden som jag känner att det finns mycket känslor i. Det jag tänker på nu är, kommer jag någonsin att känna samma glad känsla som jag gjorde då?

<3

En riktigt bra låt allihoppa!
Sean Kingston - War

Tillbaka!

Hej igen. Förlåt om jag inte har skrivit så mycket här på blogg. Jag har nämligen testat att blogg på devtoe. Men vet inte vad som är bäst. Asså allt är så segt på devote så jag tror jag blir kvar här på bloggen! Har ju skrivet massor här och så, så vill inte kasta bort det nu.

Idag så har jag varit på björnön med skolan, friluftsdag ni vet. Det är inte något jag gillar direkt. Det var svin kallt och typ ingen sol allst när man gick i skogen. Men något som var bra va att jag gick 7,5 km idag! wow för Josefin. Och inte nog med det så följde jag med catte till hennes träning idag. Det var inte lite jobbigt, utan super jobbigt! Vi stod på någon platta som vibreade haha. De hette typ powerplat eller nåt sånt. Något som jag kanske kommer att testa igen.

men nu ska jag plugga lite engelska
peace and love Josefin

lördag 26 september 2009

äckel

hm, inte på mitt bästa humör just nu. Dom i mitt fotbolls lag förstår varför. Det är i alla fall såhär att vi hade match idag och det gick väll inte som jag hade förväntat mig. När jag satt och kolla va det ända jag vill då var att gå in och spela fotboll och bara slå ner äckel domaren vi hade. Han var nog den sämsta domaren jag någonsin har sett, seriöst.
Måste komma på andra tankar..

Nu är det slut på fotbollen. Så nu ska jag väll kolla på innebandy hela vintern. Sen till sommaren är jag tillbaka. Då kan man börja leva sitt liv igen.

Love Josefin
´

torsdag 24 september 2009

Shoulda let you go

"Cause even when I meet you, yeah I knew I couldn't have you, I knew that I would try, and mess it up, what can I do? And even when you're gone and all my friends all say I'm crazy, Say it ain't right, I want you to have me, baby"

Yes idag var jag ledig! För att göra något med dagen så åkte jag ner på stan med sis. Köpte lite saker, kanske orkar lägga upp bilder på de i morron.
Undrar vad jag ska göra i morron då, hittar väll på något.

Love Josefin

onsdag 23 september 2009

Skönt med lite ledighet i morron då! Känner mig super bra, gör klart ett arbete typ 2 veckor innan det ska in. Men tack för det så slipper jag gå i skolan i morron. Vem är inte avundsjuk..

Peace and Love

Lovelovelove

hejsan, Idag så har man gjort sitt första prov på nya skolan. Det gick väll hyffsat kan man väl säga. Men nu glömmer vi det.

I alla fall så har jag inte berättat om min födelsedag. Den blev perfekt, kan inte bli bättre. Fina presenter och massa pengar. Inte heller så jobbig dag i skolan. Den blev perfekt, perfekt, perfekt. Sen den bästa present är helt, kan inte förklara det. Men jag skakade i hela kroppen.
Något som var mindre bra var skolfotot.. Finns det nångång jag någonsin har blivit bra få bild? svar: nej. Asså har inte fått sätt mig själv men har en stark känsla av att det inte alls blev bra.
En till bra present som jag fick lite efter var att min tränare kommer att fortsetta att träna oss!! Tårarna rann när alla sa att dom skulle sluta och att min tränare skulle få sparken :( Men nu är allt bra igen och det här året så hoppas jag att alla är taggade som tusan för att visa alla att vi är bäst! Tyvär så kan jag ju inte vara med, men snart kommer jag tillbaka och då ni så får ni se på andra bullar!

Love Josefin

Någon mer en jag som tänker på gamla barndoms minnen :)

måndag 21 september 2009

my birthday(y)

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra!

Skriver mer i morron om allt som hände under dagen, men en ska kan jag ju säga. Den blev bäst och jag ljuger inte. Kan inte beskriva känslan! haha elin vet vad jag menar ;)
you are everything!!

Love Josefin

söndag 20 september 2009

it's alright, it's ok

I morron i morron är det min dag!

Jag tycker om att fylla år men, mina dagar brukar inte bli så bra.
Hoppas denna gång blir bättre.

Idag så hade vi kalas hos mamma med nåra. Fick pengar och parfym. Tack så jätte mycket :)
Fick också tårta, det är ett måste ju.
I morron är det ju min födelsedag och skolfoto! Något som jag verkligen hatar med skolan är skolfotot. Alla år har varit hemska, fotona har blivit sämst och allt är sämst. Men nu är det ju värre, för nu kommer alla i västerås se än.. Det är ju jätte kul..
+ jag vet inte vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha mitt hår :(
Love Josefin


Me and bästanikki.
För typ 1,5 år sen tror jag.
haha vi är så söta

inte långt kvar!

Nu är det bara 1 dag kvar till min dag kommer.

Idag började iaf pappa fira mig och min faster och kusin kom över och fika. Efter fikat följde jag med kusin och carro till stan ett tag. Vi gick till brogården, På fiket träffade jag också nikkipikki och emilia :), det var trevligt. Sedan åkte vi hem, det var ju helt värdelöst att vara där nere.

Nu är jag trött, ska kanske kolla på film. Men vet inte vilken.
Love Josefin

Saknar bästa JOHANNA!!

torsdag 17 september 2009

Torsdag

Igår tänkte jag att imorron så kommer det bli en skön dag. Men a som vanligt så blir det fel. Melina blev sjuk på kvällen och pappa sa att jag skulle upp kl 7! och passa henne tills han kom hem och kunde skjusa mig till skolan.
Så jag gick upp kl7 och kolla på tv från då till 10:30, sen fixa jag mig lite snabbt och kolla mer på tv. Vid 11 kom pappa hem och hade med sig mat.
Åkte sedan till skolan och va där i 1 timme! helt onödig dag..

Efter skolan åkte jag till mamma och hämta lite saker och sedan åkte ja till stan. Ja skulle nämligen till optikern. Så nu har ja skaffat glasögon!

Efter det så träffa jag nikki och vi åt mat och fika. Det var de som var det ända trevliga med dagen.<3

Sen nu är jag jätte arg, vill ha tillbaka min tränare!! Asså är väldigt arg.. Nu kanske jag aldrig mer kommer spela innebandy. Tack för den..

love/ en arg josefin..

måndag 14 september 2009

.

Tydligen så bryr du dig inte,
men då ska jag fan inte heller göra det.

söndag 13 september 2009

ibland är det inte lätt

13 september idag då. 1 vecka och en dag kavar till jag fyller år.

Denna dag har det inte hänt så mycket. Vaknade år frukost och kollade på tv i 2 timmar. Sedan åkte jag till willy's med syster och köpte glass. Åkte hem sen och kolla på film. Sen åkte jag hem till pappsen och ska vara där nu i en vecka.
I morron är det match mot gif. Ska väll åka dit och heja på dom.
Varje gång jag åker och ser på nån match eller träning så gör det alltid ont. Tänk att man inte göra något om man verkligen vill det, man lever för det. Jag har tränat fotboll i 11-12 år och har alltid haft match eller träning varje dag. Nu har jag inget.. Jag tror inte nån förstår hur svårt det är. Det kanske låter larvigt, men jag lever för att spela fotboll.
Varje gång jag är arg, försvinner allt när spelar jag fotboll
varje gång jag är ledsen, försvinner allt när spelar jag fotboll
när livet suger, försvinner allt när jag spelar fotboll.

jag känner själv att jag inte är samma person.
/Josefin

torsdag 10 september 2009

10/9-09


Sitter och kollar på the hills. Så tänkte lägga in ett inlägg från dagen som har varit. Åkte till skolab 20 över 11, så var där till kvart i 12. Börjar nämligen 12 idag. Faktiskt så slutar ja 1 idag, så det är en jobbig dag direkt. Efer skolan gick jag till stan. Skulle vänta utanför jensen gymnasium för att jag skulle träffa nikki. Vi gick och fika och plugga samtidigt.. Det är vell bra för då slipper man göra läxorna sen.

Nu sitter jag här och tänker på vad jag ska ha på mig i morron och vad jag sak göra i morron efter skolan.
Love Josefin

onsdag 9 september 2009

Längtan


Trött trött och mer trött är jag.
Aja de var nog mer en jag som tyckte att sverige va sämst idag. I 81min så är totalt sämst. Tur nog så blir det själv mål och det blir 1-0 till Svergie. Det kallar jag tur..

Asså jag förstår inte men den som syns ganska tydliga att den är dålig är zlatan. I mina ögon ska han ju vara bäst, men är han det? svar nej. Hoppas han blir bättre nästa match.

Love Josefin

hejhej!

Sitter i skolan just nu. Jag och elin har gjort klart vårat arbete i historian så vi behöver inte gå på lektionen. Helt onödigt att jag kom till skolan idag, för jag behövde inte ens det. Jag va hos doktorn i morse och träffa rektorn där. han sa att jag inte behövde gå till skolan, men det tyckte hasse att jag skulle göra. Så han skjusa hit mig och har bara haft en lektion. Kul, istället kunde man ha legat hemma i soffan och sova och kolla tv. Men nejnej jag sak sitta i skolan och inte göra nånting. Iaf så kan jag inte vara med på min sista lektion som jag har kl 14:45 för att jag ska till doktorn igen och ta spruta. Den heter typ twinrix, jag tar ju den för att jag ska till Thailand snart!!


pussokram syns på stan (k)

/ Josefin

tisdag 8 september 2009

Tisdag..

ny dag då. Vakna kl 6:00 och ja missa 2 bussar.. Livet leker med en ibland. Iaf så kom ja till skolan typ 10 min sen. ah skulle inte bry mig om jag hade gått där länge men nu är allt är nytt va det lite pinsamt hihi.

Har tränat idag också, känner mig duktig. Är stolt över mig själv :)

ja nu har idol 2009 börjat. Första pogramet va ganska bra, en bra start. nån som var grym va hon som gick först ut. hon kommer gå långt tror jag.

pussokram / Josefin

måndag 7 september 2009

bra låt!

So silly boy get out my face


nananan jag hade studiedag idag. Super skönt, fick sova länge. Älskar lediga dagar, finns inte så mycket bättre en det.

På min lediga dag så åkte jag ner på stan och luncha med nikki på hong kong. Det var riktigt gott. Efter lunchen åkte jag och träna hos sjukgymnasten. Lite tråkigt är det att träna mycket och göra samma saker, men måste tänka positiv.

Åkte till innebandy träningen idag för första gången på länge. Fick träffa alla i laget och alla tränare. Jag trodde det skulle gå bra att gå dit. Jag har inte tänkt så mycket på innbandyn men när jag var där så kändes det som att något inte var rätt. Jag saknar det:'(
So silly boy get out my face..


lördag 5 september 2009

Trött..

Godmorron:)
Har inte sovit så jätte bra inatt så kommer inte vara på topp humör idag. Just nu ska jag fixa mig lite och sedan åka på match. Hoppas tjejerna vinner idag, vi håller tummarna för det.
Ikväll så ska jag och familjen på mammas sida hem till familjen Ramstad. Så kanske skriver ett inlägg på kvällen nångång.

bästa låten!
Kelly Clarkson - Already Gone

fredag 4 september 2009

Nytt eller inte?

Något som jag aldrig har vetat är att the hills stjärnan Heidi Montag sjunger. Är det jag som är efter eller. Om jag själv får säga vad jag tycker om henne är att hon är ganska bra. Man vet vem hon är och vad hon gör, så hade aldrig gissat på att hon sjunger.
Hon har till och med en låt där hon sjunger tillsammans med Spencer Pratt.

Heidi Montag - No More

No more bad days

Ledig idag då, super skönt. Har bara legat i soffa och kollat på film. Har inte orkat göra något eftersom jag har träningsvärk och ont i huvudet. Har även kollat på alla avsnitt av the city, Hur bra som helst får inte nog av det. Kan se det varje dag om ja vill det.

Nyss så åt jag mat. Det var väl gott men är inte så hungrig. Vill ju börja äta bättre mat och inte äta så mycket onyttigt så jag blir i så bra form som möjligt till nästa fotbolls säsong.

4 månader:
Nu är det 4 månader sen jag var klantig nog att gå in i en närkamp och slet loss mitt korsband. Undrar hur allt hade varit om jag inte slet av det, hade nog varit ganska stressad med allt. Så det kanske var en bra sak att det hända. Idag är det också ca 3 månader och 3 veckor sen jag opererade mig. Tycker att tiden har gått jätte fort, känns nästan som det var igår jag låg i sängen på lasarettet och såg doktorn som kolla på mig och sa godnatt.

Nu efter dom månaderna så har mitt ben blivit jätte bra. Jag kan gå normalt nu och det gör mindre ont nu är jag går. Jag kan nästan få ut mitt ben rakt och det går nästan att böja helt nu. Min lår muskel i vänster benet är inte så bra som jag hade hoppats på, men det är bara träning som gäller! Nu får jag också börja springa i ca 5-7min försiktigt. Det är ett bra tecken. Tränar nu 3-4 gånger per veckan hos sjukgymnasten och hemma. Har också börjat göra styrke träning.

pussokram / Josefin

torsdag 3 september 2009

Jobbig dag

Det är inte varje dag jag paddlar 3mil. Så det är något historiskt. Iaf så va det nog det jobbigaste jag har gjort, fast jag inte gjorde så mycket.. Fick tänka lite positivt under pddlingen för att klara av det. Tänkte på att vi inte hade någon skol dag idag och att jag är ledig i morron och på måndag!

Kan inte fatta att folk kan tävla med kanoter och sen tycka att det är roligt. Man får bara ont och får träningsvärk.

Något jag inte fattar är att varför förstorar man läpparna? Vart man än ser och hör så är det ofta om att kändisar förstorar läpparna. Men varför gör man det? Tror ínte det finns nån som har en dirrekt bra annledning till det. Det som händer är att det kostar mycket pengar och deú får fejkade läppar (Det syns så tydligt)
Om ni frågar mig så skulle jag aldrig göra det, även om mina läppar var små eller något annat.

pussokram / josefin